Disclaimer

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.
  • Getracht is om op een niet commerciële manier een onafhankelijke site te maken met informatie over zonnepanelen. Echter, omdat onze ervaring gebaseerd is op projecten met merken waar wij ervaring mee hebben, zijn deze producten ruimschoots op deze site aanwezig. De fabrikanten van deze producten hebben echter geen enkele bemoeienis met deze site. Deze site is een particulier initiatief. Op- of aanmerkingen zijn welkom, via info@zonnepaneel-info.nl.
  • Om de kosten van de site laag te houden is er reclame van google aanwezig op deze site. U kunt ons steunen door op een van die reclamelinks te klikken.
  • Wij geven geen garantie inzake de juistheid of de volledigheid, noch het actueel zijn van de informatie op deze site.
    U bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de installatie die u maakt, en de interpretatie van de informatie. Los daarvan zijn wij uiterst zorgvuldig te werk gegaan bij het samenstellen van deze site.
  • Deze site bevat als extra service de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit loopt via een partner, en derhalve kan zonnepaneel-info geen enkele verantwoording hiervoor dragen.
Volgende pagina: Over deze site